duminică, 24 aprilie 2011

Coafuri de printesa, mult adorate de orice mireasa

In incercarea de a face ceva deosebit pentru o zi unica, te transformi intr-o "cocota" cu fiecare fir de par bine organizat intr-o bucla intens mentinuta de fixativ ultra strong! Ajungi astfel prin a arata cu 5 ani mai batrana cu un coc plastic ce pare a fi casant la o atingere mai serioasa. Chiar daca este o coafura pe care tu ai vazut-o intr-o poza este esentiala o proba pentru a te convinge ca: 1. iti sta si tie bine, 2. stilistul tau are indemanarea sa o realizeze.


Coafura unei mirese este ceva foarte complicat, ai rochia perfecta dar cum faci astfel incat coafura ta sa fie pe aceiasi linie, sa iti potenteze frumusetea. O coafura prea elaborata alaturi de o rochie simpla si diafana iti poate transforma rochia de mireasa intr-o camasa de noapte, dar si optiunea inversa nu este una deloc fericita. Foarte mult conteaza si stilistul pe care il alegi si cat de mult iti cunoaste personalitatea si stie sa lucreze cu parul tau.


Acum din inspiratia unui anotimp favorit, primavara, am selectat cateva poze cu niste coafuri simple dar de mare efect datorita unui accesoriu esential: coronita de flori. Daca nu sunteti adeptele acelor bucle faimoase perfect definite, sau poate parul nu va permite asemenea coafuri sugestiile de mai jos mi se pare salvatoare!











Aceste minunate coronite le-am gasit la furnizorul whichgoose.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu