joi, 2 februarie 2012

Concurs pentru indragostiti

Dragele mele mirese si viitoare mirese, va recomand un concurs foarte dragut organizat de magazinul online www.zazaboutique.ro. Veti gasi la ei pe pagina de concurs toate detaliile participarii - vezi aici. Premiile sunt foarte atragatoare, mai ales pentru cupluri iubarete care vor sa faca o surpriza de Sfantul Valentin. Le puteti vedea mai jos.
Trattoria La Nave este situat chiar in centrul Bucurestiului, la intrarea in parcul Carol, Bucuresti. Trattoria la Nave se gaseste pe harta restaurantelor interbelice pastrand o parte din acea traditie, armonios imbinata cu exigentele si cerintele din ziua de astazi. Modern, dar clasic..vechi, dar nou.. Trattoria la Nave a luat fiinta prin imbinarea a doua stiluri culinare, cel romanesc si cel italian. Ei va vor asigura o cina selecta de care va veti aminti cu drag.
————-


Gabi Todirel este un fotograf profesionist, cu o experienta de peste 6 ani, ce imortalizeaza cele mai importante momente din viata ta, de la botez, casatorie, aniversari, evenimente corporate sau sesiuni foto de studio. Ii poti vedea portofoliul aici.
El va face ca in acest an sa aveti o zi a indragostitilor de care sa va amintiti si peste ani.

Un comentariu:

  1. Am avut ocazia sa-l cunosc si pot spune ca este un maestru in ceea ce face. Mult succes si in viitor!

    RăspundețiȘtergere