luni, 6 februarie 2012

Aniversara regala, bijuterii regale!Adevarata defilare a bijuteriilor, nu doar stralucitoare, dar si extrem de pretioase, nu s-a intamplat la Globurile de Aur, ci la aniversarea de 40 de ani de la primirea titulaturii Reginei Margrethe II a Danemarcei. Pe 14 ianuarie a avut loc o gala somptuoasa in sala spectaculoasa a primariei din Copenhaga. Iar pe 15 ianuarie a avut loc o slujba la capela Christiansborg Palace Chapel. Aici s-au adunat capetele "stralucitoare", cele bune nume si familii regale, care au venit sa isi prezinte omagiile Reginei. Evident ca nu te poti duce oricum...trebuie sa scoti de la naftalina ce ai mai bun. 

Asa ca iata "the royal blingness" !


Mi-a placut mult Printesa Maria a Danemarcei, o vedeti mai jos,  care a eclipsat cu nobletea ei multe din invitatele mai tinere de la eveniment. A purtat un set cu rubine, ce a apartinut bunicei Printului Frederick.


Regina Silvia a Suediei a purtat o parura cu safire, acel albastru regal perfect.


Regina Anne- Marie a Greciei ne-a furat ochii cu niste pietre, pe buna dreptate spuse pietre :), verde smarald superb!


Regina Norvegiei Sonja a ales tot smaralde pentru aceasta aparitie, un colier mai simplu, dar superb!


Printesa Mette Marit a Norvegiei  a avut cea mai mica tiara, probabil e vorba aici si de grad...oricum foarte finuta si draguta.

Marie Chantal Miller, de origine americana, sotia Printului Pavlos al Greciei, pare a purta niste cercei de JAR, extrem de pretios, cu o tiara destul de mare si impunatoare si usor cam indepartata de par, plutirea pare usor exagerata, asta datorita suportului de coronita pe crem - se vede usor.


2 comentarii: