joi, 17 noiembrie 2011

Colectia de verighete Vera Wang disponibile in magazinul online Zales

Dupa vestita nunta Kardashian si respectiv vestitul si divort, miresele inca cer rochia creata de Vera Wang pentru Kim Kardashian  in magazine, fara sa le fie teama de vreun blestem nuptial. Nici  Vera Wang nu cred ca isi bate capul cu problemele vedetelor si creeaza o colectie fabuloasa de inele de logodna si verighete, in colaborare cu un mare retailer de bijuterii din America, Zales.

Colectia de verighete Vera Wang, LOVE, a fost anuntata de ceva timp, dar abia acum lansata catre publicul larg. Designerul si-a impartit colectia in 5 categorii, care sa se adreseze fiecarui tip de mireasa: de la cele traditionaliste, pana la cele dornice sa iasa in evidenta.

Modelele sunt de bun gust, nu sunt foarte ostentative si poti gasi ceva pentru fiecare. Din acest motiv colectia este disponibila online, accesibila publicului larg. Eu clar sunt deja pierduta cand vad diamante atat de frumos stralucitoare, iar preturile sunt destul de acceptabile. Cele indragostite de modelul de verigheta stil Kate Middelton sa isi indrepte atentia catre inelul cu doua safire ce au intre ele un diamant oval, plus o banda de diamante dedesubt. Safirul este semnatura Vera Wang si obligatoriu o veti vedea pe inelel ei favorite. A folosit aurul alb pentru toata colectia, dar la cerere se pot face si pe aur galben. Ca marja de pret am vazut ca sunt de la 649$, pana la 15999$.

Doritoarele le pot cumpara (sau se pot inspira) de pe siteul Zales.














Un comentariu: