duminică, 1 martie 2009

Toata lumea vorbeste de premiile Oscar


Super poza : Hugh Jackman si Anne Hathaway - the host with the most ...
Toate blogurile isi spun pararea despre Oscaruri asa ca am zis sa nu fac tocmai eu nota discordanta si sa va dau my best points despre premiile Oscar din acest an.
Clar a fost o idee de geniu ca premiile sa fie inmanate de castigatorii de anul trecut a dat un fel de sentiment de camaraderie si emotie intre actori.
Pe masura ce seara a inaintat era clar ca Slamdog Millionaire era marele castigator si a fost o palma data americanilor (sau mai bine zis caselor de productie). Dupa ce Warner Bros a refuzat scenariul ca nefind un "produs vandabil Americii", cei de la Fox Searchlight au ghicit ca ceea ce asteaptau telespectatorii americani este putina aroma de drama Bollywodiana si au avut dreptate!
Ce mi-a mai atras atentia si mi-a dat de gandit a fost aceasta noua modalitate de prezentare a actorilor. Nu v-a intrigat deloc? Pentru cei care nu au vazut nici macar filmuletzle de dupa Oscaruri va pot spune ca fiecare nominalizat la "best actor" sau "best supporting actor" a avut din partea unui coleg de-al lor o mica prezentare speciala, americanii i-au zis "a small love note".
Asta da, mi s-a parut tare! Asta a adus toate starurile de pe scena, pe pamant langa noi muritorii de rand si se simtea ca lumea se mai gandea si la altceva decat la rochia Dior pe care au dat 10.000 euro si acum in sfarsit lumea le-o admira :)
And let`s get down to fabulous dresses !

Si uite ca unele mai pot fi printese si in alta parte decat la nunta lor :)

Nota 10 Drew Barrymore cu o rochie Versace! anul asta parca au fost mai putine chestii tipatoare si bijuterii masive. Stylish ... mult negru...mult alb si rosu puternic !

Sarah Jessica Parker a exagerat putin aici cu rochia Dior...nu prea i se mai potriveste look-ul deja e cam trecuta ptr princess look ar trebui sa treaca pe ceva mai simplu si elegant.

Mi s-a parut foarte buna combiatia rozului perlat cu maronul costumului, foarte elegant!

Si inchei cu 3 favorite de anul trecut:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu