duminică, 25 ianuarie 2009

Roker love sau poofy love ?

Eu una in postura de mireasa imi e atat de greu sa ma decid cum sa fiu ... o mireasa printesa ... o mireasa cuminte si romantica...o mireasa nabadaioasa cu fusta scurta...o mireasa in costum de piele plecand fulgerator pe un Harley. Uff atat de greu si nu ai decat o singura zi. O solutie ar fi sa facem ca americanii reinnoirea juramintelor odata la 10 ani si atunci am putea sa ne punem de fiecare data in plan o alta fantezie.
Sirul urmatoar de colaje il incep cu una din combinatiile mele favorite "Roker love" negru si fucsia, un cuplu clar non-conformist ar alege cu siguranta asa ceva.


Nunta romantica de gradina, pentru cineva care are rang regal probabil si un conanc la tara. Dar oricum mireasa din aceasta poveste in mintea mea tot ar fugi cu grajdarul cel focos care sta tot timpul jumatate gol si tunde boschetii.
Galbenul e culoarea mea favorita dar tot nu mi-as pune viitorul sot sa poarte papion galben in picatele.


Merele clar sunt revelatia anului pentru mine! Poti face niste aranjamente excelente si atat de ieftine cu un efect uimitor. Dar in colajul de mai jos sincer nu mi se par potrivite...la malul marii pe nisip nu as fi vazut mere cu siguranta, totusi modul lor de aranjare merita sa fie luat in considerare. O sa aduc pe blog in alt post poze de la o nunta perfecta in Liban cu aranjamente pe baza de mere.
Inchei prin 2 optiuni puternice si pe gustul meu, 2 nunti din Mexic organizate de aceiasi firma plina de inspiratie. Am mai spus de roz puternic pe negru dar combinatia si cu turcoazul de la rochiile de domnisoare de onoare e bestiala. Lalelele rosii ar fi perfecte daca la noi in Romania am putea aduce unele olandeze originale care sa si reziste o noapte intreaga si sa fie ca proaspat inflorite si fresh. Dar clar ambele nunti striga a spirit mexican plin de viata si nu stiu cat de usor de implementat ar fi la noi. Hmm ...

Un comentariu:

  1. buna! cum pot vedea si eu acel aranjament cu mere din liban pt ca voi avea ca tema marul :) la nunta.

    RăspundețiȘtergere