vineri, 7 octombrie 2011

Ghidul miresei: Invitatii de nunta. Sfaturi utile.


Nu toti dintre noi suntem graficieni, creativi, sau obisnuiti cu scrisul de texte, asa ca iata cateva sfaturi utile pentru realizarea si comandarea invitatiilor de nunta.
  • Pot pune mai multe fonturi pe invitatie?
    Sunt recomandate 2 fonturi, nu mai mult pentru ca va deveni greoi pentru ochi si obositor ca design. Poti incerca cu marimi diferite sau majuscule pentru a accentua anumite parti.
  • Cand se pune data limita de raspuns la invitatie, RSVP?
    In mod traditional se pun doua saptamani, dar in zilele noastre miresele aleg 3 saptamani inaintea nuntii, fiind lucruri care trebuie facute pe comanda. 
  • Care este cel mai important lucru atunci cand comanzi o invitatie?
    Este obligatoriu sa vezi o mostra a invitatie pe care urmezi sa o faci, mai ales daca o alegi dintr-un catalog ce contine doar poze, unul online, sau ai creeat o invitatie speciala. Trebuie sa vezi hartia si grosimea ei, modul de imprimare sa fie unul de calitate.
  • Trebuie sa trimit invitatie si celor care mi-au spus ca nu pot ajunge?
    Eticheta spune ca DA! trebuie trimisa, mai ales daca sunt rude apropiate.
  • Care este eticheta prinvind invitatiile in ultimul moment? (mai putin de 3 saptamani)
    Este considerat foarte nepoliticos, pentru ca oaspetii pot considera ca sunt neimportanti si ca nu ati tinut cont de ei pana acum. Plus ca un asemenea eveniment trebuie sa il rezervi in agenda din timp pentru a nu avea ceva deja programat.
  • Cand trebuie sa trimit invitatiile?
    Anuntul nuntii trebuie facut pentru potentialii invitati cu 4 luni inaintea nuntii. Dar invitatiile pot fi trimise cu 6 saptamani inaintea evenimentului.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu