joi, 28 iulie 2011

Cadoul perfect pentru o burlacita!

Dupa ce te cere de nevasta totul e in ceata si incepe o cursa contra-cronometru, dar mai ai o mica escapada care te va face sa uiti de toata nebunia: petrecerea burlacitelor. Acum sunt si aici niste reguli ale petrecerii burlacitei, printre care cea mai importanta este ca mireasa trebuie sa nu stie nimic si sa aiba o noapte de neuitat.

Atunci cand te apuci de cautari de cadouri pentru viitoarea mireasa inevitabil ajungi si pe site-urile internationale unde poti cumpara tot ce tine de petrecerea burlacitelor la pachet. Din pacate la noi nu exista si am avut mare bataie de cap in gasirea cadourilor ideale. Printre cadouri imi doream si un tricou cu o inscriptie haioasa si m-am duc tinta la magazinul magazinul Unirea din Bucuresti unde stiam ca e un magazin de genul acesta. Nu am gasit acolo decat mesaje destul de nepotrivite pentru o burlacita respectabila, dar am dat peste cadoul ideal online. A avut efectul dorit iar viitoarea mireasa l-a purtat cu mare placere! Este vorba de imprimeul de mai jos care este facut in editie limitata si este adorabil!

Il puteti cumpara din magazinul online Zaza Boutique si am pus mai jos si o poza cu viitoarea fericita mireasa posesoare a tricoului Wedding Day.

Cum vi se pare ideea?




3 comentarii:

  1. Slăbuț tricoul :) păcat de modele.

    RăspundețiȘtergere
  2. m-ai speriat cu "viitoarea mireasa"!!! fa si tu, te rog, o erata cu adevarata viitoare mireasa, ca se intelege altceva si deja am avut discutii in familie :p

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie mentionat ca articolul este scris post-eveniment ;) iar draga "Jteph" multumim pentru aprecierea modelelor!

    RăspundețiȘtergere